ua en ru

Товари Chicco: розвиваємо дитину з перших днів життя

Товари Chicco: розвиваємо дитину з перших днів життя

Вибір іграшок для самих маленьких — справа відповідальна. У перші роки життя дитина щохвилини збирає інформацію про навколишній світ. Тому важливо створити навколо нього розвиваюче середовище, в якій він зможе почерпнути корисні знання, а також потренувати потрібні здібності та навички.

Вибираючи іграшки для малюка, варто орієнтуватися на якість, приємні кольори, дизайн, продуману конструкцію, а також повчальний потенціал. Всі ці аспекти враховані в продукції італійської марки Chicco. Яскраві і красиві іграшки бренда люблять малюки у всьому світі, а батьки цінують їх за безпеку і міцність. Представляємо огляд популярних розвиваючих іграшок Chicco для самих маленьких.

Ігрова панель на ліжечко "Білосніжка і сім гномів"

Ця іграшка підійде зовсім крихтах і буде цікава їм ще довгий час. Панель легко закріплюється на бічної стінки ліжечка і розважає малюка приємними мелодіями. Передбачено два режими роботи — Relax і Play. У першому випадку ненав'язлива мелодія і світлові ефекти заспокоюють дитину, а в другому — звучать веселі пісеньки. Ця іграшка розвиває у малят увагу, слух і зір. А пташка, дзеркальце і інші елементи стимулюють сенсорне розвиток, коли дитина підросте і почне активно вистачати детальки. Вночі м'яке світло нічника-яблучка допоможе маляті заснути.

Товари Chicco: розвиваємо дитину з перших днів життя

Ігровий центр Hyppo Gym

Якщо малюк ще не повзає, йому не обов'язково постійно перебувати в ліжечку. Тренажер на стійких ніжках допоможе зайняти дитини, що лежить на м'якому килимку або на батьківській ліжка. Три симпатичні іграшки-підвіски розвивають координацію рухів, моторику і тактильне сприйняття. А на фігурці жаби ще й закріплені декілька зручних "гризунів" з м'якого пластику. Висоту, на якій підвішені іграшки, легко регулювати. А можна і зовсім замінити деталі на інші, якщо раптом малюк занудьгує.

Товари Chicco: розвиваємо дитину з перших днів життя

М'яка книжечка

Картонні книжки юні дослідники спочатку краще жувати, а не читати. Тому оптимальний варіант для самих маленьких — текстильні моделі, які представлені у продажу і на bi.ua. У такій м'якій книжечці є безліч цікавих тактильних елементів — тканин різної фактури, пластикових елементів, які так зручно смикати і гризти. На сторінках зображені мешканці джунглів — жираф, тигр і лев. За пластикове кільце книжку легко прикріпити на коляску, тоді дитина зможе грати з нею і на прогулянці.

Товари Chicco: розвиваємо дитину з перших днів життя

Ігровий центр "Перші кроки"

Коли малюки намагаються вставати на ніжки і робити перші кроки, їм може знадобитися допомога. Цей багатофункціональний центр забезпечить дитині необхідну підтримку, причому не тільки фізичну, але і моральну: поки дитина йде, іграшка радує його веселою музикою. З такою моделлю можна грати не тільки як з ходунками: тут передбачений і сортер, і забавні елементи з музикою і світлом, і кульки, які можна закидати в трубу.