ua en ru

Тоттенхем - Ювентус 1-2: відео голів та огляд матчу

Тоттенхем - Ювентус 1-2: відео голів та огляд матчу Фото: "Ювентус" здобув путівку в 1/4 фіналу (twitter.com/juventusfc)

Туринці тріумфували на "Уемблі"

до Уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між лондонським "Тоттенхемом" і туринським "Ювентусом".

"Ювентус" отримав путівку в чвертьфінал Ліги чемпіонів завдяки виїзній перемозі над "Тоттенхемом", якій передувала результативна нічия у Турині.

Перемогу на "Уемблі" "Ювентусу" принесли голи Гонсало Ігуаїна і Пауло Дибалы, забиті у другому таймі з інтервалом у чотири хвилини.

"Тоттенхем", отыгравшийся в першому матчі 0:2, цього разу перший відкрив рахунок у матчі. На 39 хвилині Сон Хин Хв замкнув передачу захисника Кевіна Триппьера. Все йшло за сценарієм господарів, однак "Юве" зміг перевернути хід протистояння з ніг на голову.

Спершу Ігуаїн зрівняв рахунок, переправивши м'яч у сітку після скидки головою Самі Хедіри. А через три хвилини аргентинський форвард відмінним проникаючим пасом через центральну зону вивів один на один свого співвітчизника Дибалу, який сильно і точно пробив повз Юго Льоріса.

Таким чином, "Ювентус" пробився у чвертьфінал, а "Тоттенхем", вперше програвши в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів, вилетів з турніру.