ua en ru

Торгова блокада Донбасу: актівіcти погрожують знищити магістралі в разі силового розгону

Торгова блокада Донбасу: актівіcти погрожують знищити магістралі в разі силового розгону Фото: торгова блокада Донбасу

В рамках торгової блокади Донбасу наразі частково перекрито залізницю в Луганській області

Учасники торгової блокади Донбасу, в рамках якої наразі частково перекрито залізницю в Луганській області, погрожують знищити магістралі в разі силового розгону. Про це йдеться у повідомленні "Штабу блокади торгівлі з окупантами" в Facebook.

Таку заяву активісти зробили, підтверджуючи повідомлення волонтера Олени Швидкої, щодо того, що до учасників блокади на Донбасі їдуть силовики.

"Інформація волонтерів про переміщення спецпідрозділів в сторону редуту Богдана для силового розгону ветеранів війни за незалежність попередньо підтверджена", - йдеться у повідомленні.

Активісти заявляють, що у випадку сценарію силового розгону вони перейдуть до фізічного знищення магістралей.

"Штаб блокади торгівлі з окупантами заявляє, що у випадку сценарію силового розгону протестувальників, він буде вимушений перейти до партизанських методів боротьби проти російської окупації і фізічного знищення магістралей, по яких йде фінансування тероризму і торгівлі на крові", - йдеться у повідомленні.

УВАГА!!! ЗАЯВА ШТАБУ Інформація волонтерів про переміщення спецпідрозділів в сторону редуту Богдана для силового розгон...

Опубліковано Штаб блокади торгівлі з окупантами 29 січня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що учасники блокади залізниці в Луганській області мають намір перекрити Станицю Луганську до кінця тижня.