ua en ru

У Торецьку відновили роботу водопроводу, - Жебрівський

У Торецьку відновили роботу водопроводу, - Жебрівський Фото: Жебрівський повідомив про відновлення роботи водопроводу в Торецьку

Місцеві жителі до кінця завтрашнього дня отримають воду

У Торецьку Донецької області відновили роботу водопроводу. Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook написав голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Сьогодні, близько 16 години, ремонтна бригада завершила відновлення магістрального водопроводу до Торецька. Вода вже пішла по трубопроводу. Щоправда, близько 15:30 проросійські бойовики несподівано розпочали стрілянину в районі проведення робіт. У терміновому порядку ми змушені були зв’язуватись із російським представництвом Спільного координаційного центру з припинення вогню. В результаті стрілянина припинилась і наші ремонтники успішно завершили роботу", - написав він.

За словами Жебрівського, місцеві жителі до кінця завтрашнього дня отримають воду у помешканнях.

Сьогодні, близько 16 години, ремонтна бригада завершила відновлення магістрального водопроводу до Торецька. Вода вже піш...

Опубліковано Павлом Жебрівським 2 грудня 2016 р.

Нагадаємо, в результаті недавніх обстрілів Торецьк знаходився на межі гуманітарної катастрофи, в місті було відсутнє водопостачання та опалення.