ua en ru

Топ 5 жіночих SmartWatches

Топ 5 жіночих SmartWatches

Коли справа доходить до smartwatches для жінок, визнаємо, що зараз немає великого вибору. Наприклад, зайдіть в взуттєвий магазин, і ви знайдете десятки чобіт, десятки чобіт, напівчобіт на підборах і без, зі шкіри або замінника. Пройдіть у будь-магазин електроніки і ви, ймовірно, знайдете Apple Watch і можливо ще пару моделей і, мабуть, всі.

Гарна новина полягає в тому, що, хоча в магазинах немає великого вибору, є набагато більше можливостей в Інтернеті, і варіанти, які ми розглянемо у статті для вас, дійсно і дійсно особливі. У цій статті ми познайомимо вас з розумними годинами, які ідеально підходять для жінок. Зробимо застереження, деякі варіанти, розглянуті нижче далеко не бюджетні. Тому якщо у вас немає можливості витратити на смарт-годинник 400-500 доларів без урахування доставки, то рекомендуємо розглядати SmartWatches в недорогих інтернет-магазинах.

Топ 5 жіночих SmartWatches

LG Watch

Стиль LG Watch має чудовий дизайн. У тонкому алюмінієвому корпусі з мінімалістичним дизайном знаходиться яскравий 1,2-дюймовий дисплей P-OLED 360 x 360, щільність пікселів якого становить 299 ppi (це вище, ніж в Apple Watch Series 2 або HUAWEI Watch 2). Цей smartwatch також має процесор Snapdragon Wear 2100, який набагато швидше, ніж серія 400, і має захист від води та пилу IP67. LG Watch Style також заряджається або запропонувати / скористатися послугами (в комплект входить магнітне зарядний пристрій), і ви легко отримаєте 24 години використання без дозарядки. Додайте всі ці елементи разом, і те, що у вас є, - одна з яскравих жіночих розумних жіночих моделей смарт-годин 2017 року.
Наш висновок: стильні LG Watch - прекрасна річ для використання.

Android Wear 2.0 (остання версія Android Wear)

Працює бездоганно, а 1,2-дюймовий P-OLED-дисплей є приголомшливим. Це також один з найбільш тонких пристроїв на ринку, з товщиною 10,79 мм і аналогічно тонкими 18-міліметровими ремінцями, які доступні як з шкіри, так і з силікону.

Michael Kors Access

Michael Kors Access - чудовий жіночий смарт гаджет. Мало того, що він неймовірно добре зроблений, він також доступний у величезному асортименті дизайнів і з декількома різними шкіряними ремінцями і металевими браслетами.

Дивлячись на характеристики, Michael Kors Access є процесор Snapdragon 2100, 4 ГБ пам'яті і 1,4-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 320 x 290. Це означає, що Kors Access має дисплей з більш низькою роздільною здатністю порівняно з конкурентами, а також має відносно незадовільний час автономної роботи. Ця думка базується на інтернет-оглядах пристрої. Варто віддати належне, Access виглядає чудово, і якщо вас турбує час автономної роботи, просто виберіть Hybrid smartwatch, термін служби батареї якого становить 6 місяців.
Майкл Корс також має відстеження вашої фізичної активності, якщо ви зацікавлені в цьому.

Зовні він виглядає як шкіряний ремінець, але в нього є особливий функціонал, ремінці розміщуються датчики стеження за рухову активність.

Висновок: у Майкла Корса є гідний продукт на будь-який смак.

Moto 360 2

Moto 360 2 - кращі розумні годинник від Motorola. Запущені в 2016 році, вони мають більш чіткий екран, ніж його попередник, і працює швидше. Він також доступний в більш широкому спектрі дизайнів, у тому числі чудовому кольорі Rose Gold. 42-міліметровий корпус також ідеальний-він не занадто великий для тонкого зап'ястя, а батарея 300 mAh хороша для використання на 1,5 дня. Єдиним недоліком конструкції Moto 360 2 є чорна смуга в нижній частині дисплея - це було видно на перших смарт-годинах Android, а потім з такими ж, як HUAWEI і LG. Motorola, однак, застрягла з ним, незважаючи на те, що чорна смуга неймовірно потворна порівняно з чистим повністю круглим дисплеєм.

Висновок: якщо цей недолік дизайну для вас не важливий, то Moto 360 2 є відмінним універсалом, з швидким процесором, гідним дисплеєм і гарною якістю зборки. Він навіть має захист IP67 від пилу і води, тому його можна використовувати в умовах вологості або запиленості і не боятися поломок.

Samsung Gear S2 Rose Gold

Нове доповнення до лінійки Samsung Gear S2, рожеве золото Gear S2 - дійсно хороший комплект. Ця конкретна модель має 18-каратне рожеве золото і покриття з нержавіючої сталі. Годинник на білому шкіряному ремінці, однак є й інші варіанти зі шкіри.

Звичайний Gear S2 насправді дійсно хороший smartwatch, а версія з рожевим золотом має ідентичну технологію. Ви отримуєте дійсно хороший 1,2-дюймовий кругової AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 360 x 360, а батарея 250 маг, вистачає на добу використання. Він працює на двоядерному процесорі, ми маємо на увазі під цим те, що додатки швидко відкриваються і закриваються, а прокрутка меню не створює жодних проблем.

Samsung також розробив кілька унікальних годин з жовтого золота. Ви будете заінтриговані, дізнатися, що є також платинова модель, призначена для чоловіків. Відмінна ідея подарунка, хіба ні?