ua en ru

У Токіо чоловік закидав людей "коктейлями Молотова", поранено 15 осіб

У Токіо чоловік закидав людей "коктейлями Молотова", поранено 15 осіб Фото: знаряддям нападу стали пляшки із запальною сумішшю

Після цього японець спробував повіситися у своїй квартирі

Літній чоловік скинув на людей під час фестивалю в токійському районі Сугінамі (Японія) кілька предметів, схожих на пляшки із запальною сумішшю. У результаті інциденту постраждало близько 15 осіб, повідомляє телеканал NHK.

Зазначено, що перший дзвінок із повідомленням про звуки вибухів надійшов у поліцію близько 19:30 за місцевим часом. Як повідомили очевидці, з вікна одного з житлових будинків на учасників фестивалю раптом впали кілька палаючих предметів, які вибухнули від удару об землю. Деякі свідки говорили, що предметів було три або чотири, інші - близько шести.


При цьому кількість постраждалих відрізняється. Телеканали NHK і TBS повідомляють про 8 постраждалих. Своєю чергою газети "Асахі" й "Іоміурі" з посиланням на медиків пишуть про 13-15 постраждалих, зокрема дітей.

Наразі мотив дій чоловіка невідомий. За попередніми даними, він нібито скаржився на шум від фестивалю під вікнами його будинку, після чого скинув на людей кілька предметів, схожих на пляшки із запальною сумішшю, а потім спробував повіситися у своїй квартирі. Нині він перебуває у лікарні без свідомості.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Німеччині озброєний чоловік забарикадувався в ресторані.