ua en ru

ТНК-BP розглядає можливість поставок в Монголію нафтопродуктів

ТНК-ВР і урядове Агентство у справах нафти Монголії підписали меморандум про взаєморозуміння, що стосується поставок російських нафтопродуктів в Монголію. Підписи під документом поставили віце-президент ТНК-BP з продажу і логістики Джонатан Коллек і заступник керівника Агентства у справах нафти Монголії Амра Ценгемаа. Про це повідомляє РБК з посиланням на російську нафтову компанію.
Відповідно до документа, ТНК-ВР розгляне можливість укладання взаємовигідних договорів поставки нафтопродуктів з підприємствами Монголії. Номенклатура нафтопродуктів, ціни, способи поставок, технічні характеристики і умови оплати будуть узгоджені між ТНК-ВР і монгольськими господарюючими суб'єктами, визначеними Агентством у справах нафти, уточнюється в повідомленні.
У разі укладення договорів поставки нафтопродуктів ТНК-ВР вивчить можливість поставок нафти для нафтопереробних заводів (НПЗ) Монголії з моменту їх введення в експлуатацію.
"Вихід ТНК-ВР на динамічно розвивається ринок Монголії сприятиме розвитку конкурентного середовища і задоволенню зростаючого попиту на якісні нафтопродукти. Диверсифікація ринків збуту є одним з пріоритетів ТНК-ВР, а розвиток монгольської економіки відкриває хороші перспективи розширення нашого бізнесу в цій країні", - зазначив Дж.Коллек.