ua en ru

Vimpelcom Ltd в Україні буде працювати під брендом "Київстар"

Vimpelcom Ltd в Україні буде працювати під брендом "Київстар". Про це на прес-конференції заявив керівник українського підрозділу Vimpelcom Ltd і президент "Київстару" Ігор Литовченко, передає кореспондент РБК-Україна.
За словами І.Литовченка, нова об'єднана компанія буде працювати під брендом "Київстар", "Ді-джус" і "Київстар-бізнес", а бренд Вeeline буде поступово виведений з українського ринку і залишиться тільки в якості заміни роумінгу, наприклад, для російських абонентів Вeeline.
І.Литовченко відзначив, що абонентська база об'єднаної компанії збільшиться на 2 млн абонентів і складе більше 24 млн абонентів: "Всі процеси інтеграції повинні бути закінчені до 2013 р. в тому числі юридичні".
Крім того, він додав, що компанія розгляне можливість надання послуг по стаціонарному Інтернету.
У той же час за словами І.Литовченка, при об'єднанні компаній буде скорочено близько 1 тис. осіб: "На даний момент в обох компаніях працює 6,5 тис. співробітників з яких 4,5 в "Київстарі" і близько 2 тис. на Вeeline. При об'єднанні кількість необхідних співробітників становитиме приблизно 5,3 тис. осіб".