ua en ru

Тимошенко заявила, що українці бачать у "Батьківщині" альтернативу

Тимошенко заявила, що українці бачать у "Батьківщині" альтернативу Фото: Юлія Тимошенко (РБК-Україна)

Тимошенко прокоментувала результати виборів в ОТГ

Українці бачать у альтернативу у партії "Батьківщина". Про це у п’ятницю, 24 листопада, заявила лідер партії Юлія Тимошенко на прес-конференції у Києві, коментуючи офіційні результати виборів в ОТГ, оголошені Центральною виборчою комісією, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Батьківщина" перемогла всіх фальсифікаторів БПП, попри те, що ця кампанія була брудною та сфальшованою", – зазначила політик.

Як підкреслили у "Батьківщині", на виборах в ОТГ 29 жовтня (з довиборами 19 листопада) "Батьківщина" отримала 28% голосів виборців (від кількості депутатів, обраних від політичних партій).

"І це з урахуванням фальсифікацій на користь влади, політичних репресій та тиску. Люди бачать альтернативу в "Батьківщині" і вони знають, на кого сьогодні можна покладати сподівання щодо справжніх змін у країні", – наголосила Тимошенко.

У політсилі просумували дані ЦВК щодо результатів усіх виборів, які впродовж 2016 і 2017 років відбулися в новостворених об’єднаних територіальних громадах, і заявили, що "Батьківщина" має перше місце і набагато випереджає БПП "Солідарність". "Це і є реальна соціологія", – зазначила Тимошенко.

Окрім того, лідер партії заявила про "безпрецедентну фальсифікацію" виборів в ОТО на користь БПП в Харківській області, де партія здобула результат у 80%.

"Хто в це повірить? Ці показники тримаються лише на фальсифікації, яку забезпечила губернатор Харківщини Юлія Світлична, яку, за нашими даним, можуть висунути на голову Центральної виборчої комісії", – сказала Тимошенко.

Тимошенко заявила, що українці бачать у "Батьківщині" альтернативуТимошенко заявила, що українці бачать у "Батьківщині" альтернативуТимошенко заявила, що українці бачать у "Батьківщині" альтернативу