ua en ru

Тимошенко заявила, що Рибалка має "обширний" бізнес у Росії

Тимошенко заявила, що Рибалка має "обширний" бізнес у Росії Фото: Юлія Тимошенко

За словами Тимошенко, Рибалка, який є головним спонсором РПЛ, "в Ліпецьку має обширний бізнес"

Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що член фракції Радикальної партії Олега Ляшка, голова парламентського комітету з питань фінансів та банківської діяльності Сергій Рибалка має великий бізнес на території Російської Федерації. Про це політик заявила на прес-конференції в Одесі.

"Це те, що ми знаємо і з засобів масової інформації, і з фактажу, який ми маємо, це – правда", - зазначила вона, відповідаючи на запитання одеських журналістів про те, чи відомі їй факти існування фабрики Рибалки на території РФ.

Зокрема, за словами Тимошенко, Рибалка, який є головним спонсором РПЛ, "в Ліпецьку має обширний бізнес".

Політик також порадила лідеру радикалів Олегу Ляшку називати свого однопартійця «кремлівським зозулем». "Я думаю, що лідеру цієї партії треба придумати назву для свого спонсора. Думаю, що "кремлівський зозуль" – було б непогано", - заявила Тимошенко.

Лідер "Батьківщини" порівняла деякі політичні сили Верховної Ради з політичними "шаріковими", які грають у виставу, написану їхніми ляльководами, а мета цього політичного "театру", на думку Тимошенко, - прибрати до рук всю Україну. Лідер "Батьківщини" звернулася до українських виборців з проханням бути пильними, уважними та зупинити нових українських "шарікових".

"Будьте дуже пильними і будьте дуже уважними. Тому що країну захлиснула "шаріковщина", якщо згадати Булгакова. І тільки народ України може не дозволити цим "шаріковим" опанувати Україну остаточно. При чому у кожного такого "шарікова" є свій ляльковод. Вони не вільні люди. Вони всі знаходяться по суті в системі великого політичного театру. Треба один раз і назавжди просто з цим покінчити", - підсумувала Тимошенко.