ua en ru

Тимошенко регулярно проводить зустрічі з нардепами з БПП і мажоритарниками

Тимошенко регулярно проводить зустрічі з нардепами з БПП і мажоритарниками Фото: Юлія Тимошенко (ba.org.ua)

Тимошенко переконувала нардепів перейти в її команду

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко регулярно проводить зустрічі з нардепами з БПП і мажоритарниками. Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна "Захід на третє коло: як Юлія Тимошенко готується до президентських виборів".

Так, за інформацією джерел РБК-Україна в депутатському корпусі, Тимошенко регулярно проводить зустрічі з впливовими депутатами-мажоритарниками і парламентаріями з президентської політичної сили.

Крім того, декілька нардепів, які брали участь у зустрічах, заявили, що їх ініціатором була Тимошенко. Серед іншого, Тимошенко переконувала нардепів перейти в її команду, домовлялася про ненапад, а з рейтинговими мажоритарниками говорила "про роботу на її перемогу в президентській гонці і агітацію на округах".

"Але нічого виразного натомість вона не пропонує. Каже: "А ми не будемо нікого висувати тоді на твоєму окрузі", - розповів один з нардепів, що спілкувався з Тимошенко.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що Тимошенко заявила, що буде балотуватися в президенти в 2019 році. Тимошенко заявила, що якщо виграє, відразу проведе референдум з питання прийняття нової Конституції.