ua en ru

Тимошенко просить представників ЗМІ проконтролювати її доставку в Київ на допит Кириченка

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко просить представників ЗМІ проконтролювати її доставку в Київ для участі в судовому засіданні з допиту Петра Кириченка, яке відбудеться 19 квітня о 16:00. Про це заявив захисник Тимошенко Сергій Власенко, повідомляє прес-служба ВО "Батьківщина"

За його словами, сьогодні Тимошенко подасть до адміністрації Качанівської колонії вимогу щодо її доставки в судове засідання по допиту Кириченка.

Крім того, за словами захисника, Тимошенко обурена тією ситуацією, яка відбувається щодо її недоставки в судові засідання по допиту свідків на стадії досудового розслідування у справі щодо трагічної загибелі Євгена Щербаня.

"Юлія Володимирівна просила передати, що в цей раз пенітенціарна служба навіть не робила спроби зробити вигляд, що вони збираються її кудись вивозити. Дуже б хотілося, аби пенітенціарна служба продемонструвала відео, яке вони знімали, на якому Юлія Володимирівна абсолютно чітко вимагає доставити її в судове засідання, так, як вона це робила і до цього", - наголосив захисник.