ua en ru

Тимошенко не планувала їхати на інавгурацію Трампа, - "Батьківщина"

Тимошенко не планувала їхати на інавгурацію Трампа, - "Батьківщина" Фото: Юлія Тимошенко

У "Батьківщині" закликали Ар’єва вибачитись за "відверту брехню"

Інформація про те, що лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко буде присутня на інавгурації Дональда Трампа, є свідомою брехнею, яку поширює на своєму Facebook народний депутат від БПП Володимир Ар’єв. Про це йдеться в заяві партії "Батьківщина".

"Юлія Тимошенко не планувала їхати на інавгурацію новообраного президента США Дональда Трампа. Бо на інавгурації, за протоколом, має бути присутнім Надзвичайний та Повноважний Посол України в США. Участь будь-яких інших представників України не передбачена протоколом. Тому будь-які вигадки щодо поїздки Юлії Тимошенко на інавгурацію Дональда Трампа є нічим не обґрунтованими плітками або відвертою брехнею", – наголосили в партії.

В прес-службі вважають, що нардеп має публічно вибачитися перед Юлією Тимошенко та партією "Батьківщина".

"Якщо у Володимира Ар’єва залишилась хоча б крапля честі та гідності, він має негайно публічно вибачитися за брудні маніпуляції. Хоча на це важко розраховувати, адже у деяких нардепів від БПП честь та гідність повністю закінчились. Вони кажуть про "ярмарок марнославства", хоча самі є яскравими представниками цього "ярмарку" – підступними, брехливими та заздрісними", – сказано в заяві політсили.

У партії зазначили: "дедалі більше занепокоєння викликає той факт, що людина з такими низькими моральними якостями очолює делегацію Верховної Ради в ПАРЄ".

"Ми впевнені, що такі люди, як Володимир Ар’єв, вкрай скомпрометовані власною брехнею та непорядністю, не можуть представляти Україну на міжнародній арені. Бо сьогодні він поливає брудом колегу по парламенту, виконуючи замовлення свого партійного керівництва, а завтра з такою ж легкістю здасть українські інтереси в ПАРЄ", – резюмували в "Батьківщині".