ua en ru

Тимошенко сподівається, що війна на Сході буде завершена найближчим часом

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко привітала українців із Днем незалежності у формі звернення до України. Про це повідомили у прес-службі "Батьківщини".

"Двадцять три тобі вже... Ти вже доросла! Ти вже повнолітня. Ти вже військовозобов'язана... І Ти - воюєш! Тому що треба! За свободу! За гідність, честь, за незалежність, за кожного з нас !!!

Ти не хотіла цієї війни. Тому що вона не потрібна нікому, і тобі, перш за все, не потрібна. У такому молодому віці хочеться жити і радіти, приносити радість іншим, хочеться просто розважатися і жити повноцінним молодим життям.

Але не довелося. Бо не намисто і не червону калину подарували тобі на день народження. А "Гради" і "Буки", міни та конвої, танки і кулі... Це несправедливо і нечесно... Це не твій вибір... Але ти прийняла його. Ти змушена була це зробити. Ти розумієш, що треба вижити, треба не здатися, треба захистити себе і нас всіх... Ти стала дорослою і серйозною... Тебе змусили подорослішати раніше, ніж хотілося", - йдеться в повідомленні.

"Ми хочемо, щоб ти була така, як належить: у гарній вишиванці і у віночку з польових квітів, у соняшниках і стиглих пшеничних полях... І нехай сьогодні ти в касці і у бронежилеті... Нехай сьогодні ти на війні! Але дуже скоро прийде час і ти одягнеш найкращу свою вишиванку!"- написала Тимошенко.