ua en ru

Тимошенко допустила координацію з Садовим на парламентських і президентських виборах

Тимошенко допустила координацію з Садовим на парламентських і президентських виборах Фото: Юлія Тимошенко (прес-служба)

Тимошенко і Садовий провели зустріч для координації зусиль

Кандидат на пост президента Юлія Тимошенко, яка 11 лютого перебувала з передвиборчою поїздкою по Львівській області, напередодні провела зустріч з іншим кандидатом Андрієм Садовим. Про це вона заявила журналістам, повідомляє РБК-Україна.

"Прекрасна зустріч була. Говорили про те, як протидіяти фальсифікаціям, як протидіяти агресії терору, який сьогодні здійснюється на виборчі кампанії", - заявила Тимошенко.

Лідер "Батьківщини" також не виключила можливості координації із Садовим на парламентських виборах, адже, за її словами, "країна повинна мати альтернативу, з кого вибирати".

Щодо можливого об'єднання на парламентські вибори, Тимошенко відповіла, що скоріше "координація – це правильне слово".

Нагадаємо, 7 лютого Юлія Тимошенко, Андрій Садовий, Анатолій Гриценко, Олександр Шевченко та Віктор Бондар підписали меморандум за чесні вибори і про спільну протидію фальсифікаціям.

"Це означає, що якщо ми об’єднаємо зусилля, то зможемо зібрати оригінали протоколів з печатками та підписами про підсумки виборів на кожній дільниці. Просто провести такий паралельний підрахунок голосів і спільно не допустити жодної фабрикації цих протоколів. І тоді фальсифікація не пройде в Україні", – наголосила після підписання лідер "Батьківщини".