ua en ru

Тіллерсон обговорив з представниками громадянського суспільства боротьбу з корупцією

Тіллерсон обговорив з представниками громадянського суспільства боротьбу з корупцією Фото: зустріч Тіллерсона з реформаторами (facebook.com/Mustafanayyem)

Із представниками громадянського суспільства Тіллерсон зустрівся до перемовин із Порошенком

Державний секретар Сполучених Штатів Америки Рекс Тіллерсон зустрівся з представниками громадянського суспільства в Києві, обговоривши з ними питання боротьби з корупцією в Україні. Про це повідомив народний депутат Мустафа Найєм у своєму Facebook.

За його словами, з боку України в зустрічі брали участь чотири представники з тем енергетики, реформи правоохоронних органів, боротьби з корупцією, економіки та інвестицій, зокрема глава НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв, виконавчий директор Центру протидії корупції Дар'я Каленюк і керуючий партнер Horizon Capital Олена Кошарна.

"Усі спікери від України говорили про важливість допомоги з боку США в реформах, але вказували на необхідність більш жорстких вимог до українського уряду і президенту країни щодо конкретних реформ, у конкретних сферах", - додав Найєм.

Він розповів, що абсолютно кожна тема закінчувалася репліками і питаннями про боротьбу з корупцією: хто за цим стоїть, чому не вдалося усунути, в чому проблема - в людях чи законах і хто цьому чинить опір.

Только что закончилась встреча с Госсекретарем США Рексом Тиллерсоном. Rex Tillerson Secretary показался очень прагматич...

Опубліковано Mustafa Nayyem 9 липня 2017 р.

Зазначено, що з представниками громадянського суспільства Тіллерсон зустрівся до зустрічі з президентом Петром Порошенком.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Держсекретар США Рекс Тіллерсон розпочав зустріч із українським президентом Петром Порошенком.