ua en ru

Тіллерсон назвав "плани" Білого дому щодо звільнення держсекретаря "смішними"

Тіллерсон назвав "плани" Білого дому щодо звільнення держсекретаря "смішними" Фото: Рекс Тіллерсон (U. S. Department of State)

Держсекретар не сприймає всерйоз чутки про плани Білого дому щодо його звільнення

Державний секретар Сполучених Штатів Америки (США) Рекс Тіллерсон назвав "плани" Білого дому щодо його звільнення "смішними". Про це повідомляє The Associated Press в Twitter.

"Держсекретар Тіллерсон на повідомлення, що Білий дім розглядає можливість його звільнення: "Це смішно", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, напередодні представник Держдепу США Хізер Нойерт вперше офіційно визнала, що у Тіллерсона і президента США Дональда Трампа існують суперечності. У той же час вона зазначила, що це не завадить подальшій роботі Тіллерсона на своєму посту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву прес-секретаря Білого дому Сари Сандерс, що Рекс Тіллерсон залишається на посаді державного секретаря США, незважаючи на повідомлення про його майбутнє звільнення.

"Як щойно сказав президент: "Рекс тут". Секретар Тіллерсон продовжує очолювати Державний департамент, і весь кабінет зосереджений на завершення цього неймовірно успішного першого року правління президента Трампа", - сказала Сандерс.