ua en ru

Тігіпко заявив, що не збирається виходити з Партії регіонів

Народний депутат від фракції Партії регіонів Сергій Тігіпко заявив, що не збирається виходити з Партії регіонів.

Народний депутат від фракції Партії регіонів Сергій Тігіпко заявив, що не збирається виходити з Партії регіонів. Про це повідомила прес-служба Тігіпка.

"Я та мої колеги не збираємося виходити з Партії регіонів. У ці непрості часи, як і раніше, ми залишимося поруч з нашими однопартійцями по всій країні, з людьми, які довірили нам представляти їхні інтереси і відстоювати краще майбутнє для нашої країни", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, як зазначається, Тігіпко вважає неприпустимим рівень корупції на всіх рівнях влади, "а роботу уряду з подолання економічних проблем України та поліпшення рівня життя людей - неефективною".

"Скажу більше - цю роботу фактично провалено. Наші головні вороги - казнокради, корупція, безвідповідальність, неефективна робота. Переконаний, що Партії регіонів вистачить сил, щоб впоратись з цими викликами", - йдеться в заяві. Тігіпко.

Нагадаємо, в кінці січня позафракційна народний депутат Інна Богословська (раніше входила у фракцію Партії регіонів) в ефірі "5 каналу" заявила, що депутати від ПР з груп Ріната Ахметова і Сергія Тігіпко відмовилися підтримати силовий сценарій розв'язання кризи в Україні.

"Була зроблена спроба дотиснути фракцію під силовий сценарій. Цим займалася група, підконтрольна пану Клюєву (главі адміністрації президента Андрію Клюєву) і частина людей, які на нього зорієнтовані у фракції. У відповідь представник групи, в яку зібрані люди, орієнтовані на бізнесмена Ріната Ахметова, пан Воропаєв сказав про те, що уповноважений зробити заяву від 40 депутатів про те, що вони відмовляються надалі підписувати якісь папери і голосувати які-небудь питання в залі без дотримання процедури... Наприкінці засідання фракції таку ж заяву зробила група Сергія Тігіпка, до якої входять 38 осіб", - сказала Богословська.

Раніше, після розгону Євромайдану в ніч на 30 листопада 2013 р. ряд ЗМІ з посиланням на джерела в ПР повідомили, що з фракції Партії регіонів готові вийти ряд депутатів, у тому числі і Тігіпко. За словами джерела, найближчим часом фракцію ПР можуть покинути Вовків, Мирний, Фурсін, Горіна, Тігіпко і Фабрикант.

Зазначимо, що розгін Євромайдану раніше засудив регіонали Сергій Тігіпко, Володимир Мельниченко, Віктор Бондар, а Інна Богословська і Давид Жванія заявили, що виходять з Партії регіонів.

Народний депутат Микола Рудьковський також написав заяву про вихід з фракції ПР, однак пізніше забрав свою заяву.