ua en ru

Тігіпко закликає змінити спікера ВР і призначити новий Кабмін

Народний депутат від Партії регіонів Сергій Тігіпко закликає змінити спікера Верховної Ради України на депутата від опозиції і призначити новий Кабінет міністрів.

Народний депутат від Партії регіонів Сергій Тігіпко закликає змінити спікера Верховної Ради України на депутата від опозиції і призначити новий Кабінет міністрів. Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Сергій Тігіпко на своїй сторінці в Facebook.

"Президент (Президент України Віктор Янукович, голова Верховної Ради Володимир Рибак), в.о. прем'єр-міністра (Сергій Арбузов) і лідери опозиції повністю втратили контроль над ситуацією в країні і не пропонують жодних рішень, здатних заспокоїти країну. Їх бездіяльність призводить до посилення протистояння і людських жертв. Потрібні негайні реальні кроки з врегулювання кризи в країні, а не видимість переговорів", - заявив Тігіпко.

На його думку, зараз потрібно негайно змінити спікера.

"Головою Верховної Ради повинен стати депутат від опозиції", - заявив Тігіпко.

Також він вважає, що треба терміново обрати прем'єр-міністра, кандидатура якого буде підтримана всіма фракціями.

"Новий глава Кабміну в той же день повинен представити членів уряду і план першочергових дій", - зазначає депутат від ПР.

Також він пропонує створити слідчу депутатську комісію із розслідування всіх порушень, які призвели до людських жертв.

"Депутати фракції Партії регіонів заявляють про створення всередині фракції антикризової депутатської групи. Ми запрошуємо всіх народних депутатів, незалежно від їх партійності, приєднатися до спільної роботи з реалізації заявлених кроків у парламенті. Йдеться про долю країни. Будьте відповідальними", - підкреслив Тігіпко.