ua en ru

Тігіпко сподівається на винесення закону про зайнятість населення на розгляд Кабміну наступного тижня

Віце-прем'єр-міністр України, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко сподівається винести закон про зайнятість населення на розгляд Кабінету міністрів вже наступного тижня. Про це він сьогодні повідомив на брифінгу під час засідання уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми над законом зараз працюємо і можу сказати, що не так багато зараз надходить пропозицій і я хотів би наступного тижня закон виносити на розгляд Кабміну, щоб максимально швидко прискорити його розгляд у парламенті і прийняти в парламенті", - сказав Тігіпко.

Нагадаємо, 7 березня Президент України Віктор Янукович запропонував чотири напрямки подальшої реалізації соціальної реформи, які необхідно реалізувати для поліпшення якості життя громадян. Серед цих напрямків - іпотечне кредитування, підвищення зайнятості населення, підвищення соціальної допомоги малозабезпеченим, а також повернення громадянам внесків Ощадбанку СРСР.

Зазначимо, 16 квітня Президент підписав закон "Про внесення змін у закон України "Про державний бюджет України на 2012 рік", яким передбачено додаткові видатки загального фонду державного бюджету України (33,3 млрд грн) на реалізацію соціальних ініціатив глави держави.

19 квітня Президент України Віктор Янукович доручив доопрацювати всі проблемні питання щодо реалізації його соцініціатів.