ua en ru

На The Huffington Post експерт назвав хорошою новиною призначення Кофера Блека в Burisma

На The Huffington Post експерт назвав хорошою новиною призначення Кофера Блека в Burisma Фото: Джозеф Кофер Блек

Кофер Блек зможе консультувати Burisma у багатьох сферах

Консультант з розвитку бізнесу Тобі Нвазор у своїй колонці на The Huffington Post проаналізував призначення в раду директорів Burisma Group колишнього глави Антитерористичного центру ЦРУ і посла з особливих доручень з питань боротьби з тероризмом Джозефа Кофера Блека.

Автор статті зазначає, що Кофер Блек, маючи такий "цінний досвід", буде курирувати питання безпеки та стратегічного розвитку Burisma Group.

На думку експерта, Блек може стати цінним "доповненням" Ради директорів Burisma, у складі якої вже є інвестиційний банкір Алан Аптер, син попереднього віце-президента США Джозефа Байдена - Хантер, президент Польщі (1995-2005) Олександр Кваснєвський.

Наголошується, що Блек є всесвітньо визнаним експертом в області боротьби з міжнародним тероризмом, кібербезпеки, міжнародних відносин, національної безпеки, а також розвитку міжнародного бізнесу і розробки бізнес-стратегій. За даними автора, після тридцяти років державної служби в 2005 році Блек перейшов у приватний сектор, де він консультує компанії з питань запобігання загроз безпеки, а також стратегічної експансії в країнах з високими бар'єрами входу на ринок.

Крім того, Блек працював у кількох міжнародних компаніях, де надавав консультації зі стратегічного розвитку бізнесу і різних ризиків.

Кофер Блек у свою чергу заявляв, що "дуже радий приєднатися до Ради директорів цієї приватної компанії, яка незмінно працює над забезпеченням енергетичної безпеки країни". За його словами, Burisma повинна пишатися своїм внеском в економіку, який вона забезпечує у вигляді інвестицій у виробництво, створення робочих місць та збільшення податкових виплат у держскарбницю.

"Виходячи з цього, Джозеф Кофер Блек зможе консультувати Burisma у багатьох сферах, це дозволить компанії займатися стратегічним розширенням і розвитком бізнесу, одночасно посилюючи заходи безпеки Групи", - пише автор.

alt

Нагадаємо, раніше в Burisma повідомили, що в 2017 році компанія планує збільшити обсяг інвестицій і виділити більш ніж 100 мільйонів доларів США на виробничий розвиток. Також група заявляла про плани пробурити 20 нових свердловин сумарної глибиною близько 100 км.

Крім того, за даними ЗМІ, за останні два роки компанія сплатила близько 200 мільйонів доларів США в бюджет України і є одним з найбільших платників податків країни. Як писали ЗМІ, президент Burisma Group Микола Злочевський входить у п'ятірку українських бізнесменів-найбільших платників податків України.