ua en ru

Тетерук розповів про причини зіткнення з Кужель

Тетерук розповів про причини зіткнення з Кужель Фото: Андрій Тетерук

За словами нардепа, інциндент спровокували Власенко і Кужель

Народний депутат від "Народного фронту" Андрій Тетерук готовий співпрацювати зі слідством для встановлення істини у вчорашньому інциденті. Про це політик заявив журналістам, передає прес-служба партії "Народний форнт".

"за заявою партії "Батьківщина", вчора Генпрокуратурою розпочалися слідчі дії. Я абсолютно відкрито і чесно пояснив, що відбувалося до і після початку події", - заявив Тетерук.

Нардеп розповів, що стало причиною зіткнення.

"Ми були в кабінеті спікера, щоб обговорити зірвану порядку денного. Через 5 хвилин зайшли лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко з групою депутатів і почала на підвищених тонах пред'являти претензії Гройсману, що її закон про зниження ренти на газ не був поставлений на голосування. Після цього голова парламенту попросив Тимошенко зайти для обговорення в окрему кімнату. Як тільки вона покинула приміщення, депутати Олександра Кужель, Сергій Власенко почали мене ображати за мою позицію на телеефірах", - заявив Тетерук.

Нардеп повідомив, що депутати Олександра Кужель, Сергій Власенко почали ображати його.

"Сталася словесна сутичка, яка закінчилася тим, що пані Кужель почала агресивно вести себе по відношенню до мене, почала бити мене сумкою, і захищаючись, я відступив назад до стіни і сталося зіткнення", - заявив він.

Андрій Тетерук закликав всіх народних депутатів не переходити на особисті образи.

"Слідство покаже, хто винен, і я готовий понести покарання у разі своєї провини", - підкреслив парламентарій.

Нагадаємо, вчора, 5 листопада, у кулуарах Верховної Ради сталася бійка між Олександрою Кужель Андрієм Тетеруком.