ua en ru

Терористи від самого ранку ведуть постійний обстріл блокпоста силовиків під Краматорськом, - ІС

Терористи з самого ранку ведуть постійний обстріл блокпоста українських силовиків під Краматорському (Донецька область).

Терористи від самого ранку ведуть постійний обстріл блокпоста українських силовиків під Краматорському (Донецька область). Про це у своєму Facebook повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний спротив" (ІС) Дмитро Тимчук.

"За оперативними даними групи "Інформаційний спротив", починаючи з 5:00 ранку проросійські терористи з невеликими паузами ведуть постійний обстріл блокпоста українських силовиків під Краматорськом", - написав Тимчук.

За його словами, обстріл ведеться з мінометів. У той же час позиції терористів, з яких ведеться обстріл, знаходяться в житлових кварталах міста.

Зазначимо, як заявили у прес-службі Міністерства оборони, повномасштабних боїв цієї ночі в районі антитерористичної операції (АТО) не відбувалося.

Раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що в результаті нічного нападу на табір Нацгвардії під Слов'янськом (Донецька область) загинув один сепаратист.

Нагадаємо, вчора на аеродромі в Краматорську сталася перестрілка між українськими військовослужбовцями та терористами. "Під час обстрілу українських позицій по широкого півколу з іншого боку, через ворота, на аеродром намагалася проникнути група цивільних у кількості близько 40 чоловік. Після попереджувальної черги в повітря ці люди розосередилися і згодом зникли", - йшлося в повідомленні Міноборони, де уточнили, що мирне цивільне населення та українські військові під час перестрілки не постраждали.

Обстріл аеродрому під Краматорськом вівся з автоматичного станкового гранатомета, встановленого на автомобілі, від самого ранку суботи.