ua en ru

Територіальне управління НАБУ в Одесі почне роботу без керівника, - Ситник

Територіальне управління НАБУ в Одесі почне роботу без керівника, - Ситник Фото: директор НАБУ Артем Ситник (РБК-Україна)

Обов'язки виконуватиме заступник керівника

В Одесі територіальне управління Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) почне роботу без керівника, його ще не змогли відібрати. Про це заявив директор НАБУ Артем Ситник під час брифінгу в Одесі, який транслював телеканал "112".

Повідомляється, що поки обов'язки виконуватиме заступник керівника.

"Керівника територіального управління у нас не вийшло відібрати, ні з першою, ні з другої, ні третьої, ні четвертої спроби. І тому ми вирішили трохи порушити нашу традицію і відкрити територіальне управління, не маючи зараз, фактично керівника, а маючи тільки заступника керівника територіального управління, тому що ми відчуваємо, що потреба відкриття цього управління назріла і є цілий ряд справ, що стосуються Одеського регіону, вони зараз в стадії активного розслідування І без оперативної підтримки тут, ці справи так швидко не будуть направлені в суд, як цього б хотілося", - заявив Ситник.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові 28 липня 2017 року, відкрили територіальне управління Національного антикорупційного бюро України.