ua en ru

У Тернопільській області жінка смертельно поранила ножем озброєного грабіжника

У Тернопільській області жінка смертельно поранила ножем озброєного грабіжника Фото: поліція

У момент нападу подружня пара розбирала м'ясо на літній кухні

Невідомі в масках увірвалися в літню кухню приватного будинку мешканців села Біла Тернопільського району Тернопільської області ввечері, 4 квітня. Захищаючись, жінка смертельно поранила одного з нападників. Про це повідомили в прес-службі Нацполиции Тернопільської області.

"За словами постраждалих, напад стався в той момент, коли подружня пара розбирала м'ясо. В руках у нападників були дерев'яні біти. Нею один зі зловмисників відразу почав наносити удари. Жінка порізала правий бік нападника під час боротьби, після чого невідомий вдарив її по голові", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією правоохоронців, жителів села доставили в лікарню. У чоловіка констатували перелом руки, а у жінки - колото-ріжучі рани на руках і травми голови, на які наклали шви.

наступного дня в селі Біла виявили труп невідомого, в якому правоохоронці впізнали одного з нападників за характером поранення. Тіло знаходилося в 200 метрах від будинку, де стався розбійний напад.

Поліція встановлює особу загиблого і розшукують його співучасника. Також залишається невідомою причина нападу, оскільки ніяких вимог під час нападу невідомі не пред'являли.

Інцидент внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 187 частина 3 Кримінального кодексу (розбій з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище).

altaltaltalt

Фото: мешканка Тернопільської області смертельно поранила напав

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція закрила кримінальне провадження по справі жителя київської області, який застрелив увірвався в будинок грабіжника.