ua en ru

У Тернопільській області через вітер попадали дерева, знеструмлені 79 населених пунктів

У Тернопільській області через вітер попадали дерева, знеструмлені 79 населених пунктів Фото: у Тернополі дерево впало на електроопору

У Тернополі дерево впало на електроопору

У Тернопільській області сьогодні, 1 грудня 2015 року, в результаті поривів вітру попадали дерева, пошкоджені дахи будинків, ряд населених пунктів залишився без електроенергії. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"Протягом 1 грудня рятувальники Тернопільської області залучалися до ліквідації наслідків несприятливих погодних умов. Зокрема, в місті Тернопіль проводилося release дерева внаслідок його падіння на електроопору вуличного освітлення", - йдеться в повідомленні.

У Борщівському районі області в результаті сильного пориву вітру дерево впало на проїжджу частину дороги. На автодорозі Стрий-Тернопіль на проїжджу частину впали гілки дерев; в даний час рух транспорту відновлено.

В результаті погодних умов було пошкоджено покрівлі будинків в районах Тернопільської області, на деяких дахах зірвало шифер.

За повідомленням "Тернопільобленерго" в області вимкнені 32 високовольтні лінії напругою 10кВ. Без електроенергії залишаються 79 населених пунктів, 4 - частково знеструмлені.

Нагадаємо, сьогодні, 1 грудня, майже на всій території України погіршилися погодні умови.