ua en ru

В Тернопільській області зійшли з рейок два вагони приміського поїзда

В Тернопільській області зійшли з рейок два вагони приміського поїзда Фото: колії (pixabay.com)

За висновками експертів, причиною аварії стало втручання сторонніх осіб у роботу залізниці

В Тернопільській області унаслідок викрадення матеріалів верхньої будови колії зійшли з рейок два вагони приміського поїзда. Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Укрзалізниці".

Як зазначається, подія сталася вчора, 27 березня 2018 року, о 15:20 на 20 км перегону Гусятин-Копичинці, де з рейок зійшли два вагони приміського дизель-поїзда №6285 Гусятин-Чортків.

"Унаслідок викрадення злодіями матеріалів верхньої будови колії два вагони приміського дизель-поїзда зійшли з рейок. Про факт незаконного втручання в роботу залізниці повідомили прокуратуру та Службу безпеки України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження", - йдеться у повідомленні.

За висновками експертів, причиною аварії стало втручання сторонніх осіб у роботу залізниці.

"Внаслідок інциденту ніхто з пасажирів та працівників залізниці не постраждав. Пасажирів поїзда було доставлено за місцем призначення...Близько 21-ї години 27 березня рух дільницею було відновлено", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у березні поточного року в штаті Кентуккі (США) два товарних потяги зіткнулися і зійшли з рейок, спровокувавши пожежу та евакуацію місцевих жителів у районі аварії.