ua en ru

У Тернопільській області в результаті ДТП постраждали 5 людей

У Тернопільській області в результаті ДТП постраждали 5 людей Фото: аварія в Тернопільській області

Водії та пасажири не змогли пояснити причину аварії

В результаті зіткнення двох автомобілів у місті Скалат Підволочиського району Тернопільської області 5 людей госпіталізовано з різними травмами. Про це повідомили в прес-службі Управління безпеки дорожнього руху.

"Близько 1:00 26 березня відбулося зіткнення автомобілів Volksvagen Passat і Opel Vectra. На місці працювала слідчо-оперативна група", - йдеться в повідомленні.

За інформацією оперативників, в результаті зіткнення водій Volksvagen і її 21-річний пасажир з травмами доставлені в приймальне відділення Скалатської лікарні.

Водій другого автомобіля з діагнозом перелом кисті правої руки і один з його пасажирів, 23-річний місцевий житель, доставлені в ту ж лікарню. 16-річну пасажира авто Opel Vectra доставили на лікування до ортопедичного відділу Тернопільської дитячої обласної лікарні з забиттям хребта.

Причини та обставини встановлює слідство. Ні водії, ні їхні пасажири не змогли пояснити, яким чином вони стали учасниками інциденту. Транспортні засоби поміщено на спеціальний майданчик Підволочиського відділу поліції.

У Тернопільській області в результаті ДТП постраждали 5 людейФото: у Тернопільській області зіткнулися Volksvagen Passat і Opel Vectra

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що третє за рахунком ДТП сталося в одному і тому ж місці в Києві за тиждень. Так, вчора, 26 березня, вдень біля універмагу "Україна" в тому ж місці, що і попередні рази, зійшов швидкісний трамвай на повороті на Старовокзальную.