ua en ru

У Тернопільській області поліція виявила 40 тонн львівського сміття

У Тернопільській області поліція виявила 40 тонн львівського сміття Фото: сміття

Водії везли сміття зі Львова в Дніпро

Поліцейські зупинили 2 фури зі сміттям неподалік Малашівського сміттєзвалища у Зборівському районі Тернопільської області. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції.

"Власником транспортних засобів виявився підприємець з Тернополя, а побутові відходи, які були в фурах, згідно з товарно-транспортним накладним, належать львівському підприємству", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією правоохоронців, водії повідомили, що сміття вони везли зі Львова у Дніпро. За їхніми словами, в Тернопільську область вони заїхали на дозаправку, а також вирішили відрегулювати клапани двигунів автотранспорту в селі Чернихів.

Слідчі перевіряють їхні документи і слова. Вантажівки знаходяться на штрафмайданчику. Всього в Тернопільській області виявили 13 фактів викиду відходів зі Львова.

altalt

Фото: фури зі львівським сміттям

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Житомирській області біля траси Київ-Чоп співробітники Пулинського відділення поліції 13 квітня виявили та затримали вантажний автомобіль з напівпричепом, завантажений 20 тоннами побутових відходів.