ua en ru

У Тернопільській обл. власник наркоплантації, пропонував поліцейському майже 200 тис. гривень хабара

У Тернопільській обл. власник наркоплантації, пропонував поліцейському майже 200 тис. гривень хабара Фото: плантація коноплі (npu.gov.ua)

Наразі зловмисника затримано

У Тернопільській області власник наркоплантації, пропонував поліцейському майже 200 тис. гривень хабара за уникнення кримінальної відповідальності. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Національної поліції України.

Як повідомляється, начальник Монастирського відділення поліції Тернопільської області повідомив облуправлінню Департаменту внутрішньої безпеки НПУ, що йому пропонують неправомірну вигоду.

Як виявилося, хабар правоохоронцю пропонував мешканець Івано-Франківська, який вирощування плантації конопель в селі Вістря Тернопільської області. Правоохоронці виявили плантацю, вилучили рослини та розпочали за вказаним фактом кримінальне провадження. Зловмисник, в свою чергу, запропонував правоохоронцю хабар у 140 тисяч гривень і тисячу євро за непритягнення до відповідальності.

У Тернопільській обл. власник наркоплантації, пропонував поліцейському майже 200 тис. гривень хабараУ Тернопільській обл. власник наркоплантації, пропонував поліцейському майже 200 тис. гривень хабараУ Тернопільській обл. власник наркоплантації, пропонував поліцейському майже 200 тис. гривень хабара

Фото: власник наркоплантації пропонував хабар правоохоронцю (npu.gov.ua)

За фактом пропозиції неправомірної вигоди правоохоронцю було відкрито кримінальне провадження. Зловмисника було затримано при спробі передати частину хабара (500 євро та 70 тисяч гривень) в кабінеті начальника поліції.

У автомобілі зловмисника правоохоронці вилучили автоматичну зброю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Запорізькій області виявили наркоплантацію на 4 млн гривень.