ua en ru

У Тернополі сталися сутички під будівлею міськради, постраждали два депутати

У Тернополі сталися сутички під будівлею міськради, постраждали два депутати Фото: поліція

Двоє депутатів звернулися до лікарів з тілесними ушкодженнями

У Тернополі сьогодні, 24 квітня 2017 року, сталися сутички під будівлею міської ради, є постраждалі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

"Під стінами Тернопільської міської ради сьогодні було неспокійно. Запланована 15-та сесія не відбулася, а двоє депутатів звернулися до лікувального закладу з тілесними ушкодженнями", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, між окремими політичними силами виник конфлікт, який переріс у незначне протистояння. Через сутички закрито засідання сесії міської ради, оскільки окремих депутатів не було допущено до сесійної зали.

"До охорони громадського порядку та документування подій, що відбувалися сьогодні під стінами Тернопільської міської ради залучалися 80 поліцейських", - повідомив керівник управління Нацполіції області Олександр Богомол.

Повідомляється, що в одного з потерпілих медики діагностували хімічний опік очей. За попередніми даними, депутату бризнули в обличчя перцевим балончиком. Інший потерпілий звернувся до медиків із закритою травмою лівої повіки.

Крім того, до правоохоронців надійшла групова заява від депутатів про вчинення кримінального правопорушення, за даним зверненням розпочато кримінальне провадження за статтею 351 ККУ - перешкоджання діяльності народного депутата України та депутата місцевої ради.

altalt

Фото: сутички під будівлею міськради Тернополя

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Тернопільській області поліція виявила 40 тонн львівського сміття.