ua en ru

У Тернополі патрульні зняли з даху будинку психічно нездорового чоловіка

У Тернополі патрульні зняли з даху будинку психічно нездорового чоловіка Фото: у Тернополі патрульні зняли з даху будинку психічно нездорового чоловіка

Чоловік називав себе "ніндзя-майстер"

У Тернополі патрульні зняли з даху будинку психічно нездорового чоловіка, який називав себе "ніндзя-майстром". Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції в Facebook.

"Я - ніндзя-майстер! Ніхто не вміє так, як я!" - прокричала патрульним людина на даху одного з будинків на вулиці Бродівська, 11 жовтня, близько 18 години. Про людину на даху інспекторам повідомили місцеві жителі", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що патрульні намагалися вмовити чоловіка, але той не реагував.

"Тоді патрульний зі страховим поясом поліз рятувати людину. У той же час рятувальники піднялися на дах по сходах, поки поліцейський відволікав увагу людини. Рятувальники впіймали чоловіка, а поліцейський надів на нього наручники, щоб він не міг собі нашкодити", - додали в прес-службі.

Чоловіка госпіталізували в психіатричну лікарню.

Патрульні Тернополя врятували психічнохворого, який видерся на дах "Я – ніндзя-майстер! Ніхто не вміє так, як я!" – це...

Опубліковано Патрульна поліція України 12 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, водій з Ужгорода став регіональним рекордсменом за розміром виписаного йому штрафу за порушення правил дорожнього руху. За п'яну їзду він повинен буде заплатити 40 тисяч гривень.