ua en ru

Теракти в Кабулі: повідомляється про загибель семи людей

Теракти в Кабулі: повідомляється про загибель семи людей Ілюстративне фото (twitter)

У столиці Афганістану відбулося чотири теракту

У столиці Афганістану з коротким інтервалом прогриміли чотири вибухи. Про це повідомляє німецьке видання DW.

Зокрема, повідомляється, що в Афганістані не спадає хвиля терактів і збройних нападів. У столиці країни Кабулі в середу, 9 травня, з коротким інтервалом прогриміли чотири вибухи. Тільки в результаті нападу двох смертників на поліцейську дільницю в районі Дашт-е-Барч загинули два поліцейських і один мирний житель і чотири бойовики терористичного угруповання "Ісламська держава" (ІД).

Відповідальність за напади взяло на себе терористичне угрупування ІД.

Як повідомляється, спочатку два смертники здійснили самопідрив. За ним послідувало бойове зіткнення між терористами і поліцейськими, в ході якого загинули ще два бойовика ІД.

Також в центральному районі Кабула - Куля-е-Нав - прогриміли два вибухи біля головного входу в поліцейську дільницю, повідомив представник МВС Афганістану.

Потім бойовики обстріляли будівлю ділянки та офіси інших організацій. Повідомляється про шість поранених. Хто стоїть за цим нападом і що саме було метою бойовиків, поки не встановлено.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, раніше повідомлялося про трьох вибухах, які сталися сьогодні в Кабулі. Терористи-смертники підірвали біля поліцейських дільниць міста. Два вибухи сталися в центрі міста, ще один - у західній частині Кабула.