ua en ru

Теракт у Києві: Порошенко вимагає від правоохоронців якнайшвидше розкрити злочин

Теракт у Києві: Порошенко вимагає від правоохоронців якнайшвидше розкрити злочин Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Президент висловив глибокі співчуття родинам загиблих

Президент України Петро Порошенко вимагає від правоохоронців якнайшвидше розкрити теракт у Києві, який стався вчора, 25 жовтня 2017 року. Про це голова держави написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Висловлюю глибокі співчуття родинам загиблих внаслідок вибуху біля телеканалу "Еспресо", щиро бажаю одужання пораненим і рішуче вимагаю від правоохоронців якнайшвидше розкрити цей кривавий і жорстокий злочин", - підкреслив Порошенко.

ПП: Висловлюю глибокі співчтуття родинам загиблих внаслідок вибуху біля телеканалу "Еспресо". Щиро бажаю одужання поран...

Опубліковано Петром Порошенком 26 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше заступник прокурора Києва Павло Кононенко назвав основні версії теракту в Києві, який стався вчора, 25 жовтня 2017 року. Так, за словами Кононенко, серед основних версій, які розглядає слідство: російський слід, політична діяльність нардепа Ігоря Мосійчука, а також замах на вбивство на особистому ґрунті. "Ми розглядаємо три версії, одна з них - замах на життя спецслужбами РФ", - сказав він.

Слідство також не виключає, що замах міг бути призначений і комусь із інших гостей або співробітників каналу "Еспресо".