ua en ru

Теракт в Барселоні: поліція проникла до зловмисників, що забарикадувалися у барі

Теракт в Барселоні: поліція проникла до зловмисників, що забарикадувалися у барі Фото: теракт в Барселоні (twitter.com Yotam_R82)

Поліція увірвалася в бар, в якому забарикадувалися ті, що скоїли наїзд у Барселоні

Іспанська поліція увірвалася до закладу, в якому забарикадувалися підозрювані у терористичному акті в Барселоні (Іспанія), вчиненому сьогодні, 17 серпня 2017 року. Про це повідомляє Europa Press Twitter.

"Поліція увірвалася в бар в Барселоні, де забарикадувалися ті, що наїхали фургоном на натовп на центральній вулиці міста", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, водій фургона, який скоїв наїзд на натовп в Барселоні раніше зник з місця аварії і захопив заручників в ресторані. Так, водій фургона відсиджується з заручниками в прилеглому турецькому ресторані "Ла Бокерія". Заручників утримують двоє озброєних людей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті теракту в Барселоні, в ході якого невідомий фургоні скоїв наїзд на натовп, постраждали 32 людини.

"Каталонська поліція заявила, що 32 людини отримали поранення в результаті нападу, 10 з них отримали серйозні поранення", - йдеться в повідомленні.