ua en ru

Теплі сукні для юних леді: Розетка запропонувала клієнтам нову колекцію

Український інтернет-супермаркет «Розетка» представив покупцям нову колекцію сезону «осінь-зима 2015-2016»: у магазині з'явилися теплі сукні для дівчаток.

Зараз сукні, навіть повсякденні, важко назвати буденним одягом. Тим більше, що більшість дівчаток їх носять далеко не кожен день. Восени або взимку з міркувань практичності багато воліють штани. В крайньому випадку, спідниці та сарафани. Все-таки саме вони є обов'язковою частиною шкільної форми. І дитині в садок зручніше одягнути спідничку, яку нескладно змінити на теплі штанці для прогулянки.

Таким чином, повсякденне плаття неодмінно перетворює буденний день в невеличке свято. Його можна одягти, збираючись у гості, кафе або кіно. Або в школу, просто щоб підняти собі настрій. А завдання поліпшення настрою сукні цього сезону вирішують на «відмінно».

Знову набули популярності плісировані спідниці. Крім них, досить поширені платтячка, призібрані на талії, спускаються м'якими хвилями. На багатьох виробах низ оздоблений рядами воланів. Особливо часто це зустрічається на моделях з заниженою талією.

Також для урочистого випадку можна придивитися до суконь з загадкового, елегантного оксамиту. Такі можна відшукати, наприклад, серед виробів брендів Girandola, Модный карапуз. А марка Baby Art запропонувала милі велюрові моделі для самих маленьких. Приклад такого сукні можна розглянути тут: http://rozetka.com.ua/babyart_210110552/p2520732/.

Сукні займають особливе місце в жіночому гардеробі. І, безумовно, вони є незамінним видом одягу для дівчаток. Без них не можна обійтися навіть тоді, коли настає найхолоднішу пору року. А тим більше, під час свят. Осінньо-зимові дитячі колекції цього року демонструють саме широке розмаїття суконь. Багато новинки цього сезону мають досить прості, стримані фасони.

Розглянути сукні для дівчаток з нових колекцій різних виробників можна в інтернет-магазині «Розетка». Тут представлені моделі різних фасонів, розмірів і забарвлень. Також варто ознайомитися з літніми сукнями, на частину з яких поширюються дисконтні пропозиції.