ua en ru

Тепер я зможу покричати з трибуни на нового тренера "Арсеналу", - Венгер

Тепер я зможу покричати з трибуни на нового тренера "Арсеналу", - Венгер Фото: Арсен Венгер (arsenal.com)

Лондонський клуб планує назвати ім'я нового наставника до ЧС-2018

Головний тренер лондонського "Арсеналу" Арсен Венгер в жартівливій формі висловився про своє майбутнє звільнення з клубу. Про це повідомляє The Independent.

"Я б з радістю знову посидів на трибуні North Bank. Знаєте, в чому полягає головний позитивний момент цього? Звідти я зможу кричати на нового тренера! Я завжди прагнув перемагати красиво. Коли ви у великому клубі, на вас лежить обов'язок дарувати вболівальникам особливі емоції", - сказав Венгер.

За даними ВВС, "Арсенал" оголосить ім'я нового головного тренера до старту чемпіонату світу-2018. У лондонців немає чіткого дедлайну, але вони налаштовані озвучити ім'я нового наставника першої команди до 14 червня.

Серед претендентів на посаду головного тренера "канонірів" називаються імена Луїса Енріке, Массіміліано Алегрі, колишніх гравців "Арсеналу" Мікеля Артети і матрік Вієйра, а також Леонардо Жардіма і Карло Анчелотті.

Зазначимо, що поточний сезон "Арсенал" завершить на шостому місці в турнірній таблиці і другий рік поспіль гратиме у Лізі Європи.

Нагадаємо, Венгер покине "Арсенал" після 22 років роботи в клубі.