ua en ru

Темник радить виписувати протоколи порушень тим, хто заважає роботі снігоприбиральної техніки

Міністр регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства України Геннадій Темник радить виписувати протоколи порушень тим, хто перешкоджає роботі снігоприбиральної техніки. Про це він заявив під час спільного засідання оперативного штабу Мінрегіону із забезпечення безперебійної роботи об'єктів життєзабезпечення населених пунктів і оперативного міського штабу з підготовки і координації роботи міського господарства в осінньо-зимовий період 2012/2013 року Київської міської державної адміністрації, передає кореспондент РБК-Україна.

"У найближчі три дні необхідно максимально сприяти тому, щоб видалити сніг з тротуарів, зупинок громадського транспорту і пішохідних переходів", - сказав заступник директора департаменту житлово-комунальної інфраструктури Володимир Баженов.

При цьому він попросив як законодавчу ініціативу прийняти заходи по обмеженню руху автотранспорту, оскільки припарковані автомобілі не дають можливості працювати снігоприбиральній техніці.

Ще одна проблема, за його словами в тому, що комерційні структури скидають сніг на проїжджу частину. У зв'язку з цим міністр порадив задіювати ДАІ і виписувати протоколи порушень. "Задіюйте ДАІ, у них є повноваження складати протоколи", - сказав він.

Читайте також: З початку снігопадів з Києва вивезено 93 тис. т снігу