ua en ru

Тіло полковника Нацгвардії виявили в ході спецоперації в "сірій зоні", - Матіос

Тіло полковника Нацгвардії виявили в ході спецоперації в "сірій зоні", - Матіос Фото: Олександр Бойко (twitter.com/Artem_Shewa)

Тіло військового пробуло в лісі більше 10 тижнів

Тіло вбитого під Попасною Луганської області полковника Національної гвардії України Олександра Бойка виявили в ході спецоперації в "сірій зоні". Про це в інтерв'ю "Цензор.НЕТ" повідомив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

"Дякуючи військовому спецназу, його вдалося знайти. Незважаючи на те, що операція проводилася в "сірій зоні", вони забрали з собою тіло, яке вже більше 10 тижнів поспіль пробуло в лісі. І в ньому слідчі спільно з експертом виявили дві кулі. Зараз проводиться молекулярна, трасологічна, і найголовніше, балістична експертизи", - повідомив Матіос.

За його словами, обидва поранення Бойка були смертельними. Інші подробиці Матіос відмовився повідомляти, мотивуючи це інтересами слідства.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі знайшли тіло зниклого полковника Національної гвардії. Олександр Бойко був убитий в бою 3 червня 2017 року під Попасною Луганської області.