ua en ru

Телеканал "112" через повідомлення про мінування переривав ефір і проводив евакуацію

Телеканал "112 Україна" ввечері 24 лютого через повідомлення про мінування був змушений перервати прямий ефір і оголосити евакуацію всіх співробітників.

Телеканал "112 Україна" ввечері 24 лютого через повідомлення про мінування був змушений перервати прямий ефір і оголосити евакуацію всіх співробітників. Про це йдеться в повідомленні телеканалу.

За адресою, де розташований телеканал, прибула слідчо-оперативна група Шевченківського районного управління МВС України, кінолог і експерти вибухо-технічної служби. Під час півторагодинного огляду службових і студійних приміщень вибухівку не було виявлено.

Представники телеканалу повідомили, що попередження про вибух надійшло через форум на платформі 112.say.tv від невідомого користувача.

Як зазначають на каналі, кількома годинами раніше в одному з ток-шоу брав участь один із координаторів "Правого сектора" в Київській області, Ігор Мосійчук, що проходив по справі "васильківських терористів".

Після того, як він закінчив свій виступ в ефірі і покинув студію, протягом наступної години невідомий неодноразово в мережі Say.tv вимагав повернути Мосійчука в студію, ображав гостя і телеканал, висловлював погрози, зокрема в 22:25 підірвати будівлю, в якій розташований канал "112 Україна".

Після нормалізації ситуації канал "112 Україна" відновив мовлення в прямому ефірі.