ua en ru

Вибух в Тель-Авіві: загинули 4 людини

Вибух в Тель-Авіві: загинули 4 людини Фото: рятувальники в Ізраїлі (mops.gov.il)

Один з потерпілих в критичному стані

У Тель-Авіві (Ізраїль) в ніч на вівторок, 28 листопада, прогримів вибух у будівлі магазину. В результаті події, загинуло щонайменше 4 людини, передає The Times of Israel.

Повідомляється, що п'ятеро людей отримали поранення, один з потерпілих в критичному стані. Відомо, що вибух стався на околиці Тель-Авіва, в старій частині міста - Яффі.

Вибух стався в одноповерховій будівлі, де розташувався магазин з фарбами. Незабаром будівлю охопила пожежа, після чого будинок обвалився, зараз він зруйнований повністю. На даний момент на місці події працюють поліцейські і пожежні. Причина вибуху встановлюється.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що щонайменше п'ять осіб отримали опіки і поранення під час вибуху, який стався в будівлі магазину на півдні Тель-Авіва. Як повідомляється, причина вибуху не встановлена. Трьом постраждалим знадобилося втручання лікарів для виходу зі стану психологічного шоку. Медичну допомогу надано п'яти постраждалим. Чоловік у віці близько 40 років перебуває у важкому стані з опіками по всьому тілу, четверо поранені легко.