ua en ru

На півдні Тель-Авіва стався вибух, є постраждалі

На півдні Тель-Авіва стався вибух, є постраждалі Фото: вибух (pixabey)

В результаті вибуху поранено п'ять осіб

Щонайменше п'ятеро людей отримали опіки та поранення при вибуху, який стався в будівлі магазину на півдні Тель-Авіва. Про це повідомляє Haaretz.

Як повідомляється, причина вибуху не встановлена. Трьом постраждалим знадобилося втручання лікарів для виходу зі стану психологічного шоку.

"Медична допомога надана п'яти потерпілим. Чоловік у віці близько 40 років перебуває у важкому стані з опіками по всьому тілу, четверо поранені легко", - повідомили медики.

За даними поліції, в будівлі розміщувався магазин будівельних матеріалів. Вибух, який було чути в центральних районах Тель-Авіва стався на одній з головних вулиць Яффи Йефет, забудована в основному малоповерховими старими будинками.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті підриву ізраїльськими військовими тунелю, викопаного вглиб території Ізраїлю з Сектора Газу, загинули вісім чоловік

В Секторі Газу повідомили, що знищений тунель належав воєнізованій організації "Ісламський джихад". У той же час керівництво цього угруповання вже заявило, що такі дії з боку ізраїльської влади поклали кінець перемир'ю, яке тривало з 2014 року.