ua en ru

Технологии - в дом: перші шаги після новонародженого

Технологии - в дом: перші шаги після новонародженого

Переїзд в нову оселю завжди несе з собою море клопоту. Зробити ремонт, підібрати меблі, облаштувати кухню і ванну - список важливих справ на цьому не закінчується. Ми спробували з'ясувати, які кроки після новосілля варто зробити в першу чергу, щоб забезпечити максимальний комфорт для всієї родини.

Якщо ремонт і покупка меблів вже позаду, пора задуматися про технології. Щоб мати постійний доступ до мережі, потрібно провести інтернет. При виборі провайдера орієнтуйтеся не тільки на тарифні плани і вартість підключення, але і на тип кабелю, який використовується оператором для передачі даних. Від цього залежить якість сигналу і швидкість обміну інформацією.

«Домашній Інтернет» від «Київстар»: висока швидкість, низька вартість

При виборі інтернет-провайдера багато користувачів вважають за краще «Київстар». І це не дивно. Крім багаторічного досвіду на ринку і бездоганної репутації, оператор відомий високою якістю послуг за мінімальною вартістю і цікавими акційними пропозиціями. Так, швидкісний «Домашній Інтернет» тепер обійдеться в 75 грн на місяць замість 155 грн. Знижка діє протягом кварталу з моменту підключення. Абонплата знімається з балансу 3 числа кожного місяця. Якщо ви не встигнете поповнити рахунок вчасно, оператор буде надавати послугу в повному обсязі ще 7 днів.

Передача даних здійснюється зі швидкістю 100 Мбіт / сек - цього достатньо, щоб миттєво завантажити пісню або за кілька секунд завантажити відеоролик з високою роздільною здатністю. Таку швидкість забезпечує прогресивна технологія FTTB, яку застосовує «Київстар». На відміну від звичайного кабелю, оптоволокно гарантує безперебійний сигнал в будь-яких умовах. Підключення «Домашнього Інтернету» - безкоштовне.

Користуватися провідним інтернетом від «Київстар» вигідно і зручно. Так, щоб змінити тариф або підключити додаткову послугу, не потрібно відвідувати офіс або дзвонити в службу підтримки. Досить встановити на смартфон спеціальний додаток і поміняти настройки. Зробити це можна і в онлайн-режимі, через особистий кабінет.

«Домашнє ТБ» для великої родини

Щоб не сперечатися через улюбленої телепередачі, варто підключити кабельне телебачення. Для кіноманів «Київстар» підготував приємний подарунок - «Домашнє ТБ». Завдяки цій послузі можна переглядати різні програми на чотирьох екранах. Висока якість картинки при цьому зберігається.

Зверніть увагу: зараз діє акційна пропозиція, яке дозволяє безкоштовно користуватися послугою «Домашнє ТБ» протягом 14 днів, - «Спробуйте ТВ». Згідно з умовами пакету, оператор надає доступ до 107 каналів. Щоб підключити послугу, достатньо оформити заявку (для нових абонентів) або зробити замовлення в системі «Мій Київстар». Пакет активується відразу ж після підключення. Якщо під час дії послуги ви підключите інший пакет, «Спробуйте ТВ» деактивується протягом доби.