ua en ru

Технічний директор ПрАТ «Запоріжтрансформатор» отримав визнання еліти світового електротехнічного спільноти

Технічний директор ПрАТ «Запоріжтрансформатор» отримав визнання еліти світового електротехнічного спільноти

З 12 по 13 червня 2018 у конгрессно-виставковому центрі «Парковий» в м. Киев відбулася ДРУГА РЕГІОНАЛЬНА КОНФЕРЕНЦІЯ SEERC 2018 країн Південно-Східної Європи "ЕНЕРГЕТИЧНА БЕЗПЕКА ТА ІННОВАЦІЇ», організатором якої виступив Міжнародна рада з великих електроенергетичних систем CIGRE * в Україні.
Міжнародна Рада з великих електричних систем високої напруги в 2018 році удостоїла звання «Почесний член CIGRE» Технічного Директора ПрАТ «Запоріжтрансформатор» Конторовича Леоніда Нісоновіча.
Технічний директор ПрАТ «Запоріжтрансформатор» отримав визнання еліти світового електротехнічного спільноти

Рішення про присвоєння звання приймається один раз в два роки і відзначає значний внесок представників електроенергетичної галузі різних держав в розвиток світової електроенергетики.

Звання «Почесного члена CIGRE» засновано в 1996 році. Важливими критеріями для його привласнення є багаторічний - більше 10 років - досвід членства в цій міжнародній організації і авторство великої кількості доповідей. Присвоєння звання «Почесний член CIGRE» є визнанням заслуг і підвищує авторитет українських учених і національного виробника електроенергетичного обладнання в міжнародному професійному співтоваристві.

У списку Почесних членів Леонід Нісоновіч ділить першість зі світовими лідерами електроенергетики, тим самим підтверджуючи високий рівень розвитку української електротехнічної галузі та ПрАТ «Запоріжтрансформатор», інтереси якого Леонід Нісоновіч представляє. ПрАТ «Запоріжтрансформатор» - підприємство, що має 70 річну історію роботи в індустрії трансформаторобудування, в черговий раз довів світове ім'я і бездоганну репутацію бренду, а також конкурентоспроможність і якість продукції національного виробника, не тільки на Україні, але і на світовому ринку поряд з іншими відомими компаніями галузі.

Довідка: * CIGRE (Міжнародна Рада по великим електричним системам високої напруги, СІГРЕ) - міжнародна неурядова і некомерційна організація, що об'єднує вчених і фахівців в області електроенергетичних систем. Створена у Франції в 1921 році, сьогодні CIGRE є однією з найбільш значущих і авторитетних міжнародних науково-технічних асоціацій в енергетиці. Основна мета CIGRE - координація досліджень, організація обміну науковими і технічними знаннями та інформацією в галузі функціонування великих електроенергетичних систем.​​​​​​Членами CIGRE є більше 1000 енергокомпаній, науково-дослідних, навчальних центрів і понад 6000 вчених і фахівців, зайнятих у всіх областях електроенергетики, з 80 країн світу.