ua en ru

Технічні характеристики iPhone 7 і iPhone 7+ з'явилися в мережі

Технічні характеристики iPhone 7 і iPhone 7+ з'явилися в мережі Фото: iphone 7 буде презентований у вересні

iPhone 7 буде представлений в п'яти кольорах

В китайській мережі мікроблогів Weibo з'явилися технічні характеристики iPhone 7 і iPhone 7+, отримані з джерела, повідомляє Український телекомунікаційний портал.

Технічні характеристики iphone 7 і iphone 7+

Нові пристрої від Apple отримають фірмові мікрочіпи Apple A10 з співпроцесором M10, а роздільна здатність дисплея залишиться таким же, як у iPhone 6 і iPhone 6 Plus. 4,7-дюймовий iPhone 7 буде поставлятися оперативною пам'яттю LPDDR4 об'ємом 2 ГБ, в той час як 5,5-дюймова модель iPhone 7 Plus буде оснащена 3 ГБ ОЗУ для забезпечення продуктивності подвійної основної камери.

Серед дуже довгоочікуваних технічних характеристик нових iPhone 7 і iPhone 7 Plus - більш ємкі акумулятори в порівнянні з серією iPhone 6 – 1960 мА-ч і 2910 мА-год відповідно. Обидва пристрої будуть оснащені 12-мегапіксельними камерами, але з різними модулями. Розмір матриці iPhone складе 7 1/2.6 "проти 1/3" в iPhone 6s. Основна камера смартфона буде мати діафрагму F/1.9 (проти F/ 2.2 в iPhone 6s). У комплекті зі смартфоном буде йти навушники EarPods з Lightning-коннектор.

Передбачається, що новий iPhone 7 буде поставлятися в більш тонкому корпусі у порівнянні з моделями iPhone 6. У мережу потрапила ще одна важлива характеристика iPhone 7 - смартфон буде представлений в п'яти кольорах: золотий, сріблястий, рожеве золото, сірий космос і чорний космос.

iphone 7 iphone 7 + apple

Фото: iPhone 7

Презентація нових смартфонів Apple запланована на 7 вересня.

Нагадаємо, Apple оголосила дату щорічній презентації нових моделей.