ua en ru

TEDIS Ukraine перерахувала до бюджету України 331 млн гривень у 2017 році

TEDIS Ukraine перерахувала до бюджету України 331 млн гривень у 2017 році Фото: TEDIS Ukraine відзвітувала про сплату податків за перший квартал

За січень-березень місцеві бюджети отримали 221,53 млн гривень акцизного збору

Компанія TEDIS Ukraine перерахувала 331,82 млн гривень податків та зборів до бюджетів різних рівнів за перший квартал 2017 року. Це на 10% більше, ніж було сплачено компанією за аналогічний період 2016 року, повідомили в прес-службі компанії.

Повідомляється, що за січень-березень поточного року місцеві бюджети отримали 221,53 млн гривень акцизного збору від TEDIS Ukraine. Також компанія сплатила 77,98 млн гривень податку на додану вартість і 15,77 млн гривень податку з доходів найманих працівників. В бюджети Фонду соціального страхування і Пенсійного фонду України (ЄСВ) TEDIS Ukraine перерахувала 14,42 млн гривень.

"TEDIS Ukraine є одним із системоутворюючих підприємств ринку FMCG, про що свідчить обсяг податкових відрахувань, які стабільно генерує компанія в результаті своєї діяльності. Безперешкодне функціонування компанії - це гарантія високих надходжень у бюджет і запорука стабільності економіки України", - повідомляє директор департаменту фінансів TEDIS Ukraine Андрій Швирида.

У прес-службі відзначили, що компанія є одним з найбільших платників податків в Україні та здійснює свою діяльність виключно в рамках чинного законодавства. Загальна кількість співробітників компанії TEDIS Ukraine становить 2600 осіб.