ua en ru

TEDIS Ukraine в 2016 році сплатила понад 1,5 млрд гривень податків

TEDIS Ukraine в 2016 році сплатила понад 1,5 млрд гривень податків TEDIS Ukraine в 2016 році сплатила понад 1,5 млрд гривень податків

У компанії розповіли, скільки грошей було перераховано до бюджетів усіх рівнів за 2016 рік

За 12 місяців 2016 компанія TEDIS Ukraine перерахувала до бюджетів усіх рівнів 1 млрд 517 млн грн, з них місцеві бюджети були поповнені на суму 74 млн грн, 61 млн грн було сплачено до Фонду соціального страхування і Пенсійного фонду України. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі компанії.

За даними прес-служби, найбільшу суму в розмірі 895 млн грн TEDIS Ukraine перерахувала до зведеного бюджету України в рамках сплати акцизного податку. Податковий "кошик" компанії також включає в себе податок на прибуток, податок на додану вартість, податок з доходів найманих працівників, військовий збір та інші.

Відзначимо, в 2015 році TEDIS Ukraine поповнила бюджет країни на 1 млрд 560 млн грн. Зокрема, за цей період компанія виплатила 765 млн грн акцизного збору.

"Тютюнова галузь України з року в рік забезпечує левову частку в наповненні державного бюджету. Стабільне зростання податкових надходжень від цього ринку свідчить про добросовісність його системних гравців і про його оптимальну структуру. Наша компанія послідовно виступає за прозорість і контрольованість галузі. Саме тому для нас дуже важливо і в подальшому своєчасно та в повному обсязі сплачувати податки", – сказав директор TEDIS Ukraine Іван Бей.