ua en ru

У Тбілісі протестувальники почали будувати барикади

У Тбілісі протестувальники почали будувати барикади Фото: протести у Грузії (twitter.com/bbc)

Демонстранти намагаються прорватися до парламенту, однак спецназ їх відтісняє

У Тбілісі ситуація на мітингу біля будівлі парламенту Грузії вночі 21 червня залишається напруженою, мітингувальники будують барикади. Про це передає РБК-Україна з посиланням на грузинську службу "Радіо Свобода".

Наголошується, що учасники акції на проспекті Руставелі в Тбілісі для спорудження бар'єру складають на проїжджій частині стільці, столи, сміттєві урни.

"Частина протестуючих час від часу роблять спроби переміститися ближче до будівлі парламенту, однак спецназ не дає їм такої можливості, знову і знову застосовуючи сльозогінний газ", - зазначає служба.

За даними грузинського "Першого каналу", трьом пацієнтам, постраждалим на акції біля парламенту проводять операцію в клініці імені Інгороква. Також повідомляється, що в сутичках постраждали журналісти.

Фото: протести у Грузії (twitter.com/bbc)

Нагадаємо, увечері 20 червня в результаті сутичок під час демонстрацій біля будівлі грузинського парламенту постраждали 14 мітингувальників. За даними Міністерства охорони здоров'я Грузії, ушкодження також отримали 38 правоохоронців. Як заявляють у відомстві, поки немає інформації, від чого вони постраждали, крім сльозогінного газу.