ua en ru

Тарута просить Кабмін заборонити стягувати з мешканців зони АТО пеню за невиплаченими кредитами

Голова Донецької обласної державної адміністрації Сергій Тарута просить Кабінет міністрів України заборонити стягувати пеню за невиплаченими кредитами з громадян України, які проживають в зоні проведення антитерористичної операції (АТО).

Голова Донецької обласної державної адміністрації Сергій Тарута просить Кабінет міністрів України заборонити стягувати пеню за невиплаченими кредитами з громадян України, які проживають в зоні проведення антитерористичної операції (АТО). Про це Тарута заявив сьогодні в Краматорську, повідомляє прес-служба ДонОДА.

Згідно з повідомленням, Тарута ініціював розгляд Кабміном питання про заборону стягування з мешканців зони АТО пені за невиплаченими кредитами

"Я вчора спілкувався з прем'єр-міністром України і ми домовилися, що уряд прийме необхідні акти, які спростять надання будь-якої допомоги людям, що постраждали в ході АТО, - повідомив голова ДонОДА.

Він підкреслив, що зараз потрібно активно працювати з людьми, так як вони бояться бути обдуреними і покинутими, бояться того, що їх післявоєнні проблеми будуть вирішуватися дуже довго.