ua en ru

Тарута пообіцяв до п'ятниці забезпечити проведення круглого столу в Донецьку та підготувати проект резолюції

Голова Донецької обласної державної адміністрації Сергій Тарута заявив, що до п'ятниці забезпечить проведення загальнонаціонального круглого столу в Донецьку і підготує проект резолюції щодо врегулювання ситуації на сході Україні.

Голова Донецької обласної державної адміністрації Сергій Тарута заявив, що до п'ятниці забезпечить проведення загальнонаціонального круглого столу в Донецьку і підготує проект резолюції щодо врегулювання ситуації на сході Україні. Про це він заявив під час загальнонаціонального круглого столу по врегулюванню ситуації в Україні.

В ході обговорення, модератор круглого столу - перший Президент України Леонід Кравчук запропонував Таруті під час круглого столу, який піде в Донецьку, запропонувати якийсь проект документу - чернетка, який можна вжити для врегулювання ситуації на сході України.

На що Сергій відповів: "Через два дні можна буде сказати точно. Ми ще ведемо переговори, і нам потрібно забезпечити безпеку. Через два дні ми зможемо надати те, про що ви говорите".